• Izegemstraat 121, Ingelmunster

Faq

Wat is kamers CARNAC?

Kamers CARNAC is een professionele, uiterst discrete, kamerverhuur, reeds jaren gekend en gesmaakt bij het betere publiek. Kort of lang verblijf aan een betaalbare prijs, kortom DE ideale ontmoetingsplaats voor U en uw geliefde ! De moderne standaardkamers en luxesuites zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle hedendaags comfort.

Is er een discrete parking voorzien?

Kamers CARNAC is niet gelegen langs een drukke baan maar wel in een onopvallende wijk en is voorzien van een volledig afgeschermde priv├ę parking. Ook het op- en/of afrijden van de parking is discreet !

Waar of hoe kan ik inchecken?

Hoe de automtische check-in verloopt leest u op onze check-in pagina.

Moet ik reserveren ?

Een reservatie maken is niet mogelijk. Wij beschikken over een ruim aanbod standaardkamers of luxesuites, er is steeds wel een kamer vrij. Een foto van alle kamers is te zien op het automaat.

Mogen er meerdere personen op 1 kamer ?

De kamers zijn beschikbaar voor maximum 2 personen per kamer per verblijf (Maximum 3 personen mits akkoord vooraf). Het is niet toegelaten meerdere personen na elkaar te ontvangen tijdens uw verblijf ! Kan ik in/uit tijdens mijn verblijf ? De kamer blijft toegankelijk tijdens de geboekte periode. De voordeur kan U van binnenuit openen doch eens U buiten bent kan U niet meer binnen, tenzij uw partner de deur voor U terug opent.

Is een verblijf veilig en hyghi├źnisch ?

De omgeving en de volledige accommodatie is beveiligd met een constante camerabewaking die zal worden gebruikt indien nodig. De beelden worden nooit getoond en/of doorgegeven aan derden ! Alle installaties en de voorziene brandveiligheid zijn goedgekeurd door de bevoegde instanties, conform de wettelijke normen. De kamers worden grondig gepoetst met professionele producten en steeds voorzien van verse lakens en handdoeken.

Kan ik iets bestellen om te drinken ?

Via de huistelefoon kan U de receptie contacteren om zodoende uw dranken te bestellen. Een drankenkaart is voorzien in de kamer. Snacks/maaltijden zijn niet beschikbaar. De bestelling zal bij U op de kamer in alle discretie worden afgeleverd. Wij voorzien graag uw favoriete drankje, laat het ons weten ...    Het is niet toegelaten eigen dranken mee te brengen tijdens de openingsuren van onze Roomservice !

Is er airco op de kamer ?

Op het ckeck-in-automaat, naast de foto van de gekozen kamer, kan U terugvinden welke kamers zijn voorzien van een airco-systeem.

Mag ik roken op de kamer ?

Het ganse gebouw is rookvrij. Er mag bijgevolg niet worden gerookt of gedampt. U kan uw rookwaar doven aan de inkom, naast het betaalautomaat. Zodoende garanderen wij voor iedereen een leuke frisse kamer.

Bijkomende vragen ?

Stuur ons uw vraag via het contactformulier.